До крајот на кампањата, има:
СМС Известувања

Најбрзото известување до Вашите клиенти, лично, сигурно и во точен момент!

Мобилни ваучери

Нова генерација на дигитални ваучери кои Ви дозволуват да бидете во контакт со Вашите клиенти!

Мобилни анкети

Дознајте повеќе за Вашите клиенти, нивните потреби или податоци, кои се важни за Вас

Купи пакети за 2 различни услуги и земи 5% попуст.

Купи и од 3-те пакети: СМС, Мобилни анкети и Мобилни ваучери и земи 10% попуст.

ЗЕМЕТЕ BLACK FRIDAY ПАКЕТ СЕГА!

НАЈБРЗИОТ НАЧИН на испорака до телефонот на корисникот

ЛИНК анкети

Собирање на податоци и анализирање на податоците.

Брз и лесен начин за собирање на податоците на клиентите, кои ќе можете да ги аналзириате, да генерирате повеќе потенцијални клиенти и да имате правилна комуникација.

Со ЛИНК анкетите можете лесно да генерирате нови потенцијални клиенти и да собирате конкретни и лични податоци. Можете да поканите за настан или да направите различни видови на истражувања. Исто така можете да го зголемите бројот на прашања и одговори, функционалност покани пријател и други интегрирани функции. Услугата можете да ја користите за креирање на ефективни и лесни за користење формулари и кампањи, кои ќе Ви помогнат за развој на Вашите бизнис цели.

ЛИНК Ваучери

Наградете ги Вашите лојални клиенти!

Привлечете ефективно повеќе купувачи, намалете ги трошоците и зголемете ги приходите со мобилните ваучери.

Со ЛИНК ваучерите можете да ги наградите Вашите лојални клиенти и да добиете повеќе за Вашиот бизнис. Нема потреба од технички вештини или интеграции. Едноставно само креирате, испраќате и ги следите ваучерите на нашата платофрма која е лесна за користење.

СМС Известувања

  • 93% од пораките се читаат во рок од 3 минути од приемот;
  • 99% од клиентите примаат пораки во рок од една минута од испраќањето;
  • Единствена најниска цена во споредба со другите комуникациски канали.

Сакате да стигнете до вашите клиенти брзо и безбедно без да воспоставите повик? Дали сакате да управувате со пораки, да имате групирање и различни филтри и опции при креирање кампања? Сакате Вашите клиенти да бидат информирани, да им понудите персонализирана понуда за да зголемите:

  • Промовирање на производ или бренд;
  • Наплата на побарувања;
  • Приходи од кампања.

Со нас можете да ги користите сите можности на мобилен маркетинг за да ја развивате Вашата деловна активност и да ја обезбедите лојалноста на Вашите клиенти со навремено информирање за:

  • Нови производи и/или услуги
  • Временски рокови за состанок или иден настан
  • Идни или тековни плаќања
  • Специјални промоции или настани и многу повеќе

Искористете го инстантното известување со испраќање на групни СМС пораки до Вашите клиенти лично, безбедно и во вистинско време!

Контактирајте нè за консултација. Со задоволство ќе помогнеме Вашиот бизнис да остане во чекор со технолошките иновации, да расте и да бидете конкурентни!

*Цените се без вклучен ддв

Период на купување на пакетите - до крајот на Ноември 30/11/2020.

Валидност на пакетите - до крајот на Јануари 31/01/2021.