LINK SMS и Viber

Мигновено известяване чрез изпращане на групови SMS или Вайбър съобщения към база данни от клиенти

Научете повече

LINK Мобилна фактура

Бъдещето е мобилно. Дайте възможност на клиентите Ви да получават фактури на телефона си

Научете повече

LINK Мобилни ваучери

Ново поколение дигитални ваучери, чрез които сте близо до клиентите си

Научете повече

Защо избирате нас - ЛИНК Мобилити?

LINK MOBILITY GROUP е водещ доставчик на мобилни комуникации за Европа, специализиран в услуги за мобилни съобщения, мобилни решения и анализ на мобилни данни (mobile data intelligence).
LINK MOBILITY GROUP предлага широк спектър от гъвкави услуги и решения в различни индустрии и сектори, в следствие растящото търсене на цифрова конвергенция между бизнес и клиенти, платформи и потребители.
LINK MOBILITY продължава силния си естествен разтеж с голяма степен на възвръщаемост на капитала. Вече притежава проформа оборот от 1,75 милиарда норвежки крони, с офиси в Норвегия, Швеция, Дания, Финландия, Латвия, Естония, България, Румъния, Германия, Испания, Полша, Франция, Швейцария, Австрия и Италия.

Проверка на място за гласуване чрез SMS

Можете да направите проверка за място на гласуване за предстоящите избори за членове на Европейския парламент от Република България на 26.05.2019 г. чрез SMS или обаждане. Възползвайте се от възможността да направите предварително проверка за адреса на избирателната си секция. Изпълнител на услугата за информиране чрез SMS и гласово обаждане е ЛИНК Мобилити съгласно договор за обществена поръчка за предоставяне на „ИНФОРМАЦИОННИ УСЛУГИ, ОСИГУРЯВАЩИ АЛТЕРНАТИВНИ НАЧИНИ ЗА ИНФОРМИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЗА МЯСТОТО ИМ НА ГЛАСУВАНЕ ЧРЕЗ ТЕЛЕФОН И SMS” с възложител Главна дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване" към Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

Тези, които ни се довериха