Нашата мисия

Нашето дружество е основано през 2003 г. в България под името „Войском“ АД и вече 15 години сме сред водещите компании предоставящи нотификационни SMS услуги, премиум SMS и гласови услуги, вотинг решения, SMS паркиране, мобилен маркетинг, микро плащания, решения в областта на мобилната комуникация и др.

През октомври 2017 г. станахме част от голямото семейство на LINK Mobility Group с офиси в 14 държави, което ни дава предимство в предоставянето на услуги и експертен опит в различни бизнес сектори и държави. Нашата пазарна позиция и мащаб на дейност ни дадоха отлична основа за развитие на иновации, което ни позволява постоянно да предлагаме атрактивни услуги на локално и глобално ниво.

Екипът ни е съставен от висококвалифицирани специалисти и консултанти в областта на мобилните разплащания, мобилния маркетинг и свързаните с тях технологии. Те притежават доказан професионален опит в обслужването на корпоративни клиенти и са винаги на Ваше разположение. Ние споделяме натрупания опит и знания с нашите клиенти, за да можем да предоставим точното решение в зависимост от нуждите и спецификата на бизнеса – за нас няма малък бизнес, има единствено партньори, с които растем заедно!

През последните години ЛИНК Мобилити Груп се превърна в една от водещите и бързо развиващи се компании в Европа в сферата на мобилните съобщения и решения. Групата предлага широка гама от услуги и решения за различни икономически отрасли и сектори, в отговор на нарастващото търсене на решения, допринасящи за изграждане на стабилна връзка между бизнеса и клиентите, дигиталните платформите и потребителите.

ЛИНК Мобилити е

Качество и сигурност

Важно е да можете да разчитате, че партньорите Ви имат надежден механизъм за обработване на Вашата информация.

В ЛИНК Мобилити полагаме всички необходими усилия да защитим информацията на нашите клиенти и да работим с високи стандарти. Дружеството има изградена интегрирана система за управление на качеството, на информационната сигурност и услугите, съответстваща на изискванията на стандартите ISO 9001:2015, ISO 27001:2013, ISO 20000-1:2011.

Тези, които ни се довериха